Language:
   
CIMCO CNC-Calc 7
Udfør komplekse geometriske udregninger på et øjeblik
CIMCO CNC-Calc 7 er en fuldt funktionel 2D CAD-løsning, der kører inde i CIMCO Edit 7. Denne tilkøbssoftware er et hurtigt og effektivt værktøj til løsning af kompleks 2D-geometri.
Udregninger til CNC-programmer kan være både vanskelige og tidrøvende. Ofte medfører de komplekse udregninger af f. eks. skærings- og tangentpunkter. Traditionelt er disse udregninger blevet foretaget ved hjælp af lommeregnere og trigonometriske tabeller.

CIMCO CNC-Calc 7 er et fuldt funktionelt 2D CAD-system, som også genererer glimrende værktøjsbaner, der er sammenlignelige med dem fra førende CAM-systemer. CIMCO CNC-Calc 7 fungerer som en stærk udvidelse af CIMCO Edit 7. Det er et hurtigt og prisgunstigt værktøj til løsning af problemer med komplekse geometriske konturer.

Designet med brugervenlighed og produktivitet for øje
I designet af CIMCO CNC-Calc 7 er der lagt vægt på brugervenlighed, så du kan tegne konturer nemt og hurtigt. Systemets omfattende funktionalitet spænder fra funktioner så som den simple "vandret linie" til den komplekse "cirkels tangent til tre elementer". CIMCO CNC-Calc 7 inkluderer avancerede trimmemuligheder, og værktøjsbaner og borecykler udlægges ved simpel peg-og-klik.

CIMCO CNC-Calc 7 importerer AutoCAD DXF-filer og genererer værktøjsbaner og boremønstre til ISO og Heidenhain dialogprogrammering. Blandt andre egenskaber kan nævnes automatisk generering af konfigurérbare ind- og udløb med linier og kurver.

CIMCO CNC-Calc 7 kører inde i CIMCO Edit 7, hvilket øger funktionaliteten yderligere. Da systemet er en integreret del af editoren er det nemt at overskue og simulere de genererede værktøjsbaner. Det er medvirkende til at sikre, at dit program opfører sig korrekt, og til at undgå unødig brug af tid og maskinressourcer.

Læs mere om CIMCO Edit 7 her.
CNC-Calc Client
Understøttelse af tekstfræsning
Automatisk generering af værktøjsbaner
Simulering af CNC-Calc-tegning
Simulering af CNC-Calc-tegning
 
 
CIMCO A/S
Copenhagen
Denmark
Tel: +45 45 85 60 50
Fax: +45 45 85 60 53
www.cimco.com
CIMCO Americas, LLC
651 S Sutton Road, Suite 276
Streamwood, IL 60107
Tel: 704 644 3587
Fax: 704 943 0514
www.cimco.com