Language:
   
CIMCO DNC-Max 7
Det professionelle valg til CNC-kommunikation
DNC-Max 7 er den seneste version af den mest driftsikre CNC-kommunikations- software på markedet. DNC-Max 7 tilbyder en lang række funktionaliteter, der er udviklet til at gøre alle aspekter af CNC-kommunikationen mere pålidelige og effektive.
DNC-Max 7 er den seneste version af den mest driftsikre CNC-kommunikationssoftware på markedet. Med funktioner som den særdeles anvendelige Remote Request og Auto Receive, og den avancerede client/server-arkitektur, er DNC-Max stadig den foretrukne software-løsning. DNC-Max 7 tilbyder en lang række funktionaliteter, der er udviklet til at gøre alle aspekter af CNC-kommunikationen mere pålidelige og effektive.

DNC-Max er udviklet til kunder, der kræver ydeevne, fleksibilitet og driftsikkerhed. Hvad enten dit behov er til en mindre virksomhed med få CNC-maskiner eller til et selskab med mange hundrede maskiner placeret i forskellige værkstedshaller er DNC-Max den gennemprøvede løsning.

DNC-Max matcher eller overgår funktionaliteten og fleksibiliteten i enhver anden DNC-applikation på markedet, og er det oplagte valg til enhver størrelse CNC-virksomhed.

CNC-kompatibilitet
DNC-Max er designet til at være den komplette DNC-løsning til alt dit CNC-materiel. DNC-Max inkluderer, ud over standard styringer af Fanuc/Haas-typen, den mest omfattende understøttelse af Heidenhain, Mazak, Fagor m.fl.

Hardware-kompatibilitet
DNC-Max fungerer med standard seriel kommunikations-hardware efter den almindelige RS-232-industristandard, inklusive ethernet og trådløse serielle device-servere, traditionel kort-baseret hardware og eksisterende, ældre hardware.

CNC-filkompatibilitet
Hvad enten du installerer dit første system eller udskifter et eksisterende, skal den valgte DNC-applikation være kompatibel med dine data. DNC-Max fjerner behovet for at opdatere samtlige dine eksisterende NC-programmer.

Let at bruge og administrere
Filoverførsel, portmonitorering og systemadministration udføres via en velordnet, intuitiv client/server-grænseflade. Dette er en del af systemets intelligente, løsningsorienterede design.

DNC-Max' kapacitet kan udvides
DNC-Max integreres til en komplet programstyringsløsning, når kombineret med CIMCO NC-Base 7, og med MDC-Max fås yderligere maskindataopsamling og værkstedsmonitorering.

Udvid DNC-Max med CNC-programstyring

Udvid DNC-Max med Maskindataopsamling
CIMCO DNC-Max 7 Klient
Online-justering af tilspænding og omdrejningshastighed
Portlog
Remote server-administration
Filoverføringsstatus
 
 
CIMCO A/S
Copenhagen
Denmark
Tel: +45 45 85 60 50
Fax: +45 45 85 60 53
www.cimco.com
CIMCO Americas, LLC
651 S Sutton Road, Suite 276
Streamwood, IL 60107
Tel: 704 644 3587
Fax: 704 943 0514
www.cimco.com