Language:
   
CIMCO Edit 7
En professionel, pålidelig og fuldt udstyret CNC-editor
CIMCO Edit 7 er den foretrukne editor for professionelle CNC-programmører, der kræver et pålideligt, fuldt udstyret og professionelt editerings- og kommunikationsværktøj.
CIMCO Edit 7 er den seneste version af markedets mest populære CNC-programeditor. Med over 80.000 licenser distribueret i løbet af de seneste få år, er CIMCO Edit den foretrukne editor for professionelle CNC-programmører, der kræver et fuld udstyret og pålideligt, prisgunstigt og professionelt editerings- og kommunikationsværktøj.

Alle aspekter af CIMCO Edit 7 er nye, fra det feltinddelte layout med faner, til de dynamiske værktøjslinier og menuer. CIMCO Edit 7 inkluderer også nye og stærke værktøjer, så som forbedret filsammenligning, en rekonstrueret grafisk simulering og det nye NC-assistent programmeringsværktøj.

Fuldt udstyret CNC-editor
CIMCO Edit 7 stiller med et omfattende sæt uundværlige editeringsværktøjer, nødvendige for at opfylde kravene til moderne CNC-programeditering.

Der er ingen begrænsning på programstørrelse, og funktioner, der er specielle for CNC-kodning, så som linienummerering/-renummerering, tegnbehandling og XYZ-afstandsmåler er inkluderet. Ligeledes inkluderede er matematikfunktioner som grundlæggende matematik, rotation, spejling, værktøjskompensering og offset. CIMCO Edit 7 tilbyder alle de funktioner, som kan forventes af en editor, herunder drag-and-drop teksteditering, og det bedste er, at CIMCO Edit 7 er fuldstændig konfigurérbart og let kan tilpasses ethvert eksisterende CNC-programediteringsmiljø.

Hurtigere editering med NC-assistent
NC-assistenten gør det hurtigere og lettere end nogensinde før at editere NC-kode. Peg på hvilken som helst M- eller G-kode, og NC-assistenten identificerer koden, hvorefter du let kan ændre værdier ved hjælp af en interaktiv brugerflade, der er forbundet med CNC-koden. Indtast blot de ønskede værdier for enhver variabel, og NC-assistenten opdaterer CNC-koden automatisk.

NC-assistenten i CIMCO Edit 7 gør det muligt hurtigt at indsætte og editere komplekse cykler og operationer. CIMCO Edit 7 inkluderer indbyggede cykler og makroer for de mest almindelige operationer, så som program start, program stop og værktøjsskift. Du kan også gemme eller kreere specielle cykler og makroer til de operationer, der er mest almindeligt forekommende i din egen opsætning og dine egne applikationer.

Grafisk simulering
Simuleringen til 3D-fræsning /2D-drejning håndterer dine CNC-programmer til 3-akset fræsning og 2-akset drejning med step og uafbrudt forlæns og baglæns simulering. Editér CNC-programmet, og ændringen vises automatisk i simuleringen. Analysér simuleringen med dynamisk zoom-, panorerings-, rotations- og målefunktioner. CIMCO Edit 7 understøtter solid visualisering af NC-kode, med kollisionscheck af værktøjsholder og påvisning af underskæring.

Intelligent filsammenligning
CIMCO Edit 7 indeholder en hurtig og fuldt konfigurérbar filsammenligningsfunktion, der med filerne vist ved siden af hinanden gør det hurtigt at udpege ændringer i CNC-programmet. Filsammenligningsfunktionen udpeger ændrede og slettede/indsatte linier, men ignorerer almindelige ændringer i formatet, så som mellemrum og renummerering af blokke.


Add-ons
CNC-kommunikation og DNC
CIMCO Edit 7 kan DNC-kommunikere driftsikkert via RS-232 med en lang række CNC-styringer. Med det rette DNC-tilvalg kan man sende og modtage CNC-programmer til og fra flere maskiner samtidigt, inde fra CIMCO Edit 7.

Understøttelse af Mazatrol-filer
Se Mazatrol-programfiler direkte i CIMCO Edit i stedet for på Mazak-styringen ude i værkstedet. Gennemgå og efterkontrollér programændringer med Mazatrols filsammenligning.

Læs mere om Mazatrol Viewer som tilvalg til CIMCO Edit her (pdf).

CNC-Calc 2 - 2D-CAD-tilvalg til CIMCO Edit 7
CNC_Calc er en fuldt udbygget 2D CAD-løsning, som arbejder inde fra CIMCO Edit 7. Denne tilkøbssoftware er hurtig og effektiv til løsning af problemer med kompleks 2D-geometri. Man kan tegne eller importere (DXF) 2D-geometri, specificere fræsedybde, ind- og udløbsbevægelser og andre værktøjsbanevariabler, og hurtigt generere CNC-kode til kontur og boring i ISO- og andre dialogformater..

Læs mere om CIMCO CNC-Calc 2 her.
The editor environment
Code assist with NC-Assistant
3D Mill / 2D Lathe backplotter
Intelligent File Compare
CNC Communications and DNC
View and print Mazatrol files
CNC-Calc - 2D CAD add-in
 
 
CIMCO A/S
Copenhagen
Denmark
Tel: +45 45 85 60 50
Fax: +45 45 85 60 53
www.cimco.com
CIMCO Americas, LLC
651 S Sutton Road, Suite 276
Streamwood, IL 60107
Tel: 704 644 3587
Fax: 704 943 0514
www.cimco.com