Language:
   
CIMCO NC-Base 7
Det professionelle valg til
CNC-programstyring
CIMCO NC-Base er et CNC-programstyringsværktøj, der sætter dig i stand til at ordne og håndtere dine CNC-programmer samt de tilhørende produktionsdokumenter.
Styring af programmer til emneforarbejdning, samt de tilhørende produktionsdokumenter er ofte en tidrøvende opgave for CNC-programmører og –operatører. CIMCO NC-Base 7 tager sig af den del af arbejdet og går et skridt videre. Ved at etablere et integreret og yderst fleksibelt styrings-, søgnings- og editeringsmiljø sikres det, at programmører og operatører kan arbejde mere effektivt.
Informationsstyring
For at opnå dagens produkt- og kvalitetsmål må den korrekte information og de korrekte data nå frem til de rigtige personer og maskiner så effektivt som muligt. NC-Base er det CNC-programstyringsværktøj, der mest effektivt lader dig organisere og styre dine CNC-programmer samt tilhørende produktionsdokumenter. Det sker ved anvendelse af en driftsikker og hurtig SQL-relationsdatabase.

CIMCO NC-Base retter sig mod produktion, og er designet til at blive brugt i såvel programmeringsafdelingen som ude på værkstedsgulvet. Med NC-Base kan CNC-programmører og produktionsmedarbejdere samle virtuelle mapper med alle de data, der er nødvendige for maskinarbejdere, operatører, kvalitetsmedarbejdere og andre, der har ansvar for de færdige emner.

Hvorfor nøjes med at sende CNC-programmer ud i værkstedet, når man også kan medsende opstillingsark, værktøjslister, billeder og anden vigtig information, som kræves for at tilvirke emnerne? Denne information kan tilgås fra enhver PC, hvor NC-Base Client kører, eller printes ud og fordeles manuelt. Uanset måden hjælper NC-Base til at sikre, at det rigtige emne bliver lavet rigtigt hver gang.

CNC-operatører kan tilgå og opdatere databasen direkte fra CNC-styringen eller fra hvilken som helst PC i værkstedet.CIMCO NC-Base Client
Databaseindstillinger
Programkonfigurering
Søgekonfigurering
 
 
CIMCO A/S
Copenhagen
Denmark
Tel: +45 45 85 60 50
Fax: +45 45 85 60 53
www.cimco.com
CIMCO Americas, LLC
651 S Sutton Road, Suite 276
Streamwood, IL 60107
Tel: 704 644 3587
Fax: 704 943 0514
www.cimco.com