Language:
   
CIMCO SOFTWAREPRODUKTER

CIMCO Edit 7
CIMCO Edit 7 er den foretrukne editor for CNC-programmører verden over – en editor for CNC-programmører, der kræver et pålideligt, prisgunstigt og professionelt editeringsværktøj.

CIMCO DNC-Max 7
CIMCO DNC-Max 7 er er den seneste version i en lang serie af gennemprøvede DNC-løsninger - en avanceret DNC-server med on-line tilspændings- og hastighedsjustering, remote administration og meget mere.

CIMCO NC-Base 7
CIMCO NC-Base 7 fungerer som en udvidelse af CIMCO Edit og DNC-Max, og udruster CNC-programmører med et stærkt, fleksibelt og effektivt værktøj til administration af CNC-programmer.

CIMCO MDC-Max 7
CIMCO MDC-Max 7 er et real-time dataopsamlingssystem til CNC-maskiner. Systemet giver dig øjebliksrapporter og diagrammer, der beskriver produktiviteten i dit maskinværksted

CIMCO CNC-Calc
CIMCO CNC-Calc er en fuldt udbygget 2D CAD-løsning, som arbejder inde fra CIMCO Edit 7. Denne tilkøbssoftware er hurtig og effektiv til løsning af problemer med kompleks 2D-geometri.

CIMCO MDM 7
CIMCO MDM lader dig administrere, overføre og tilgå CNC-programmer, opsætningsark, værktøjslister, billeder og anden uundværlig information direkte fra "gulvet" i maskinværkstedet.

CIMCO TeachWare
CIMCO TeachWare er udviklet til brug på skoler og uddannelsesinstitutioner for at indføre studerende i arbejdet med digitaliserede værktøjsmaskiner.


CIMCO Filter
CIMCO Filter reducerer forarbejdningstiden drastisk ved at konvertere sammenhængende lineære bevægelser til kurver, hvilket samtidig giver en meget mere jævn værktøjsbane.

CIMCO NFS/FTP-servere
- Til DNC-netværk med standard ethernet-forbindelser via NFS eller FTP. Store NC-programmer overføres fra PC til CNC-styring på sekunder.

 
 
CIMCO A/S
Copenhagen
Denmark
Tel: +45 45 85 60 50
Fax: +45 45 85 60 53
www.cimco.com
CIMCO Americas, LLC
651 S Sutton Road, Suite 276
Streamwood, IL 60107
Tel: 704 644 3587
Fax: 704 943 0514
www.cimco.com